Monet’s Garden

Claude Monets förtrollande värld

Upptäck Monet’s Garden, en förtrollande konstupplevelse som tar dig in i Claude Monets magiska värld. Det här unika utställningskonceptet ger liv åt Monets tidlösa mästerverk genom toppmodern teknik en immersiv resa där illusioner blir verklighet.

 

Monet’s Garden kombinerar skärmar, stora projektioner, interaktiva installationer och musik för att föra dig djupt in i Monets mästerliga målningar. Det är en helhetsupplevelse där du själv kan vara med och forma resultatet, och du kommer att känna att du stiger in i Monets konstverk.

 

Exklusivt erbjudande 15% rabatt på entrébiljetter till Monet’s Garden

Kombinera din vistelse på Villa Källhagen med en resa in i konstens värld hos Monet’s Garden och låt dina sinnen förföras av Monets magi. Utställningen pågår mellan den 6 oktober 2023 och den 21 januari 2024 och ligger Mellan Sjöhistoriska Museet och Villa Källhagen. Besöker du oss dessutom tisdag, onsdag eller torsdag så erbjuder vi er exklusiv 15% rabatt på entrébiljetter till Monet’s Garden.

 

För att ta del av detta erbjudande, boka helt enkelt bord, hotellrum eller konferens på Villa Källhagen, och du kommer att få en särskild länk och rabattkod som ger dig tillgång till denna fantastiska upplevelse till ett reducerat pris.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till en upplevelse utöver det vanliga!

 

 

Läs mer om upplevelsen här

 

VK+Monet's Garden
Kombinera din vistelse på Villa Källhagen med en resa in i konstens värld hos Monet's Garden. Få 15% rabatt på entrébiljetter och upplev Monets magi.
VK+Monet's Garden
Kombinera din vistelse på Villa Källhagen med en resa in i konstens värld hos Monet's Garden. Få 15% rabatt på entrébiljetter och upplev Monets magi.