Festvåning

I våra festlokaler är möjligheterna oändliga!

Oändliga möjligheter

Vigsel på terrassen, privat julbord, vernissage eller stor fest med sittande gäster och dans är bara ett axplock av de olika fester vi arrangerat här i Villa Källhagens festvåning. Vi ser ingenting som omöjligt och välkomnar nya idéer och uppslag på fester med öppna armar. Kom gärna förbi och titta på våra lokaler, så blir ni garanterat inspirerade inför er fest eller mottagning.

Varmt välkommen att kontakta bokningsavdelningen för festvåning och övriga arrangemang
+46 8 665 03 00 | reservation@villakallhagen.se
Eken festvåning Villa Källhagen Eken festvåning Villa Källhagen
Eken

Eken har stora öppningsbara fönster som leder ut till en egen terrass. Här kan ni och era gäster avnjuta välkomstdrinken samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet.

  • Antal gäster 40-100 personer
Bokningsförfrågan
Verandan

Verandan har fönster som leder ut till vår trädgård och uteservering. Där kan ni och era gäster avnjuta Champagnen samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet för att sedan flytta in till dukat bord.

  • Antal gäster 15-60 personer
Bokningsförfrågan
Vinkällaren

I vår vinkällare trängs viner från världens alla hörn och det är en perfekt lokal för att njuta av en middag i goda vänners sällskap. Här kan vi också anordna mindre vinprovningar.

  • Antal gäster 10-18 personer
Bokningsförfrågan
Orangeriet

I vårt orangeri möter ute-inne i en perfekt symbios och även här slås man av den underbara utsikten över Djurgårdsbrunnskanalens glittrande vatten. När vädret tillåter så kan vi dessutom öppna upp både väggar och tak.

Orangeriet är uppvärmt, men under de kallaste månaderna går det dessvärre inte att sitta här för middag. Det är inte alltid möjligt att abonnera vårt Orangeri, kontakta oss för mer information om när Orangeriet är tillgänglig.

  • Antal gäster 40-100 personer
Bokningsförfrågan
Matsalen

I vår underbara matsal kan vi anordna middagar för mellan 100 och 130 personer. Ta ett glas Champagne och mingla runt trädgården före middagen.

Det är inte alltid möjligt att abonnera vår matsal, kontakta oss för mer information om när matsalen är tillgänglig.

  • Antal gäster 100-130 personer
Bokningsförfrågan