Restaurang vid vattnet Stockholm

Din oas på Kungliga Djurgården,
ett stenkast från innerstan.
Restaurang/Bar
Restaurang/Bar
Öppettider
 • Frukost
 • Mån-Fre
  07:00-10:00
 • Lör-Sön
  08:00-10:00
 • Julbord
 • Sittning
  13:00
 • Sittning
  16:30
 • Sittning
  20:00 (ej söndagar)

Aktuella menyer

Säsongsbaserad Elegans: Matupplevelser i Världsklass på Villa Källhagen, Stockholm

 

Villa Källhagen är en uppskattad restaurang på Djurgården i Stockholm där maten är hjärtat i vår helhetsupplevelse. Vi fokuserar på högkvalitativa säsongsmässiga råvaror för att skapa kulinariska mästerverk som passar alla tillfällen – från snabba frukostmöten till stora fester. Vår kökschef, Jean Ferraru, leder vårt team av kockar och skapar enastående mat med inspiration från både det svenska och franska köket. Dessutom har vi ett eget bageri som levererar allt från nybakat bröd till delikata bakverk av högsta kvalitet. Kom och njut av kulinariska upplevelser som präglar en förstklassig restaurang vid vattnet på Djurgården i Stockholm.

 

Varmt välkomna att uppleva Villa Källhagen!
Just nu på Villa Källhagen
Julbord 2023 i Stockholm på Villa Källhagen
Julbord 2023
Vi serverar ett klassiskt julbord med moderna inslag under perioden 23 november - 24 december 2023. Varmt välkomna!
 • Lunch: Kl. 13.00–15.00
 • Tidig middag: Kl. 16.30–19.00
 • Middag: Kl. 20.00–22.30
Nyårsafton 2023 på Villa Källhagen i Stockholm
Nyårsafton 2023/2024
Fira in det nya året med oss på Villa Källhagen!
 • Nyårssupé
 • 1 glas champagne vid ankomst
 • Två varmrätter att välja mellan
Presentkort
Ge bort den perfekta gåvan och låt mottagaren själv välja upplevelse.
Buffé julbord Buffé julbord

Julbord

Upplev en förtrollande julstämning på Villa Källhagen med vårt omtalade julbord som sprider glädje och värme under den mest magiska tiden på året.

23 november - 24 december 2023

På Villa Källhagens klassiska Julbord hittar du allt från klassisk sill till perfekt rullade köttbullar och en hemlagad senap som smälter i munnen. Om du har en söt tand väntar vårt generösa dessertbord med frestande smaker. Vår skickliga konditor har komponerat en himmelsk samling av desserter för att avsluta måltiden på ett förtjusande sätt.

Julbord 2023
Frukost Frukost

Frukost

Starta dagen rätt med vår härliga frukost, dagens mest betydelsefulla måltid. Njut av vår generösa frukostbuffé, tillgänglig alla dagar i veckan för endast 295 kr/person.

Vad vill du ha till frukost?

Frukostbuffén omfattar en mångfald av läckerheter, inklusive nybakat bröd, olika pålägg och ostar, kaffe, färskpressad juice, äggröra, bacon, pannkakor och mycket mer.

Lunch Lunch

Lunch

Under perioden 24 november till 24 december serverar vi utöver vårt klassiska julbord även en reducerad á la carte meny och dagens husman till lunch.

Varierande lunchmeny

Vår lunchmeny inkluderar alltid dagens husman och urval av à la carte-rätter, noga komponerade för att tillfredsställa alla önskemål. För de som söker en lättsam favorit är vår populära Räkmacka ett måste.

Matsal jul Matsal jul

Middag

Njut av en enastående middagsupplevelse på Villa Källhagen, där varje tugga ackompanjeras av en förtrollande utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet.

À la carte

Under perioden 24 november till 24 december serverar vi utöver vårt klassiska julbord även en reducerad á la carte meny. Boka ditt bord och låt dig förföras av både smaker och utsikten från vår magnifika matsal.

Lobby jul Lobby jul

Bar/AW

Stig in i vår mysiga lobbybar med öppen spis, den ultimata platsen att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär efter en uppfriskande promenad på Kungliga Djurgården.

Upptäck Villa Källhagens Bar/AW

Låt oss förgylla din stund med en palett av värmande drycker, från en varm choklad till spännande vintercocktails. Utforska även vårt imponerande sortiment av viner från olika delar av världen och låt våra kunniga bartenders skapa en unik AW-upplevelse för dig.

WEB47 WEB47

Fest/Event

Oavsett om det är en elegant middag, en livlig fest eller en förtjusande mottagning, har vi något unikt att erbjuda för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Festvåning

Med alternativ som Vinkällaren, Orangeriet och Eken erbjuder vi flexibla utrymmen för evenemang med 12 till 130 gäster eller upp till 600 gäster i trädgården. Oavsett om det är en intim sammankomst eller en storslagen fest, är våra festlokaler designade för att skapa en minnesvärd atmosfär. Kontakta oss för att börja planera er tillställning och låt oss tillsammans göra den till något extraordinärt!

Brunch Brunch

Brunchbuffé

Utforska en oförglömlig brunchupplevelse i en idyllisk miljö, där vattnet är er närmsta granne och naturens skönhet omger er.

Vad kan ni förvänta er från vår brunch?

Ett överflödande bord med nybakat bröd, klassiska brunchrätter, frestande kalla alternativ och fräscha sallader, harmoniskt komponerade varmrätter samt ett omfattande urval av lockande desserter för att avsluta måltiden på topp. Komplettera er brunch med vårt breda utbud av förföriska brunchdrinkar för att höja stämningen ytterligare.

Brunchbuffé