Restaurang vid vattnet Stockholm

Din oas på Kungliga Djurgården,
ett stenkast från innerstan.
Restaurang & Bar
Restaurang & Bar
Öppettider
 • .
 • Frukost
  Vardagar 07:00-10:00
 • Frukost
  Helger 08:00-10:00
 • Lunch
  Vardagar 11:30-16:00
 • Brunch
  Helger 11:30-16:00
 • Middag
  Sön-tis 17:00-21:00
 • Middag
  Ons-Lör 17:00-22:00
 • .
 • Tiderna avser när köket tar sista beställningen, men ni är välkomna att stanna längre. Baren stänger kl. 23:00

Aktuella menyer

Säsongsbaserad Elegans: Matupplevelser i Världsklass på Villa Källhagen, Stockholm

 

Villa Källhagen är en uppskattad restaurang på Djurgården i Stockholm där maten är hjärtat i vår helhetsupplevelse. Vi fokuserar på högkvalitativa säsongsmässiga råvaror för att skapa kulinariska mästerverk som passar alla tillfällen – från snabba frukostmöten till stora fester. Vår kökschef, Jean Ferraru, leder vårt team av kockar och skapar enastående mat med inspiration från både det svenska och franska köket. Dessutom har vi ett eget bageri som levererar allt från nybakat bröd till delikata bakverk av högsta kvalitet. Kom och njut av kulinariska upplevelser som präglar en förstklassig restaurang vid vattnet på Djurgården i Stockholm.

 

Varmt välkomna att uppleva Villa Källhagen!
AW i Stockholm på Villa Källhagen
AW på Villa Källhagen
Onsdagar, torsdagar och fredagar mellan kl. 16:00-19:00 fram till midsommar.
 • Charbricka
 • Vår hus DJ spelar skön musik utvalda AW dagar
 • Avkopplande och festliga atmosfär
Boulebanor i stockholm
Spela boule i Stockholm
Njut av den sköna stämningen vid våra boulebanor, belägna i den lummiga trädgården med utsikt över Djurgårdsbrunnskanalens glittrande vatten.
Brunch i Stockholm på Villa Källhagen vi Djurgården
Brunch Stockholm
Slå er ner tillsammans med vänner och familj för en enastående brunch i en idyllisk miljö, där vattnet är er granne och naturens skönhet ligger precis utanför dörren.
Frukost Frukost

Frukost

Starta dagen rätt med vår härliga frukost, dagens mest betydelsefulla måltid. Njut av vår generösa frukostbuffé, tillgänglig alla dagar i veckan för endast 295 kr/person.

Vad vill du ha till frukost?

Frukostbuffén omfattar en mångfald av läckerheter, inklusive nybakat bröd, olika pålägg och ostar, kaffe, färskpressad juice, äggröra, bacon, pannkakor och mycket mer.

Brunch Brunch

Brunchbuffé

Utforska en oförglömlig brunchupplevelse i en idyllisk miljö, där vattnet är er närmsta granne och naturens skönhet omger er.

Vad kan ni förvänta er från vår brunch?

Ett överflödande bord med nybakat bröd, klassiska brunchrätter, frestande kalla alternativ och fräscha sallader, harmoniskt komponerade varmrätter samt ett omfattande urval av lockande desserter för att avsluta måltiden på topp. Komplettera er brunch med vårt breda utbud av förföriska brunchdrinkar för att höja stämningen ytterligare.

Brunchbuffé
Lunch Lunch

Lunch

Att äta lunch på Villa Källhagen är en smakupplevelse i en idyllisk miljö vid vattnet. Med en varierad meny och vacker utsikt över Djurgårdsbrunnsviken blir varje måltid en kulinarisk njutning.

Varierande lunchmeny

Vår lunchmeny inkluderar alltid dagens husman och urval av à la carte-rätter, noga komponerade för att tillfredsställa alla önskemål. För de som söker en lättsam favorit är vår populära Räkmacka ett måste.

Restaurang Restaurang

Middag

Njut av en enastående middagsupplevelse på Villa Källhagen, där varje tugga ackompanjeras av en förtrollande utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet.

À la carte

Á la carte-menyn på Villa Källhagen är en kulinarisk symfoni som lockar med en mångfald av smaker och noga utvalda rätter. Varje detalj är noggrant komponerad, från förrätter till huvudrätter och desserter är á la carte-menyn på Villa Källhagen en resa genom smakrikedom och finess.

lobby lobby

Bar/AW

Stig in i vår mysiga lobbybar med öppen spis, den ultimata platsen att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär efter en uppfriskande promenad på Kungliga Djurgården.

Upptäck Villa Källhagens Bar/AW

Låt oss förgylla din stund med en palett av värmande drycker, från en varm choklad till spännande vintercocktails. Utforska även vårt imponerande sortiment av viner från olika delar av världen och låt våra kunniga bartenders skapa en unik AW-upplevelse för dig.

WEB47 WEB47

Fest/Event

Oavsett om det är en elegant middag, en livlig fest eller en förtjusande mottagning, har vi något unikt att erbjuda för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Festvåning

Med alternativ som Vinkällaren, Orangeriet och Eken erbjuder vi flexibla utrymmen för evenemang med 12 till 130 gäster eller upp till 600 gäster i trädgården. Oavsett om det är en intim sammankomst eller en storslagen fest, är våra festlokaler designade för att skapa en minnesvärd atmosfär. Kontakta oss för att börja planera er tillställning och låt oss tillsammans göra den till något extraordinärt!