Konferens, Möten & Events

i naturnära cityläge på Djurgården i Stockholm

En oas för konferens, möten och events i centrala Stockholm

Beläget bara en kort promenad från Strandvägen längs Djurgårdskanalen i Stockholm, bjuder vår unika plats på en oas av lugn mitt i storstadens pulserande liv. Här, i en atmosfär där trafikens brus tystnar och naturens harmoni tar över, skapas de perfekta förutsättningarna för era möten och konferenser.

Med en förstklassig restaurang och möjlighet till övernattning erbjuder Villa Källhagen en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Våra vackra och ljusa rum, många med direkt tillgång till trädgården, ger er en inspirerande och avkopplande miljö för både arbete och vila.

Vi på Villa Källhagen strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och skapa minnesvärda evenemang oavsett om det är en konferens, en lanseringsfest, ett jubileumsevent eller ett mindre möte.

Varmt välkommen att kontakta oss.
+46 8 665 03 50 | reservation@villakallhagen.se

Måltidspaket konferens Villa Källhagen Måltidspaket konferens Villa Källhagen

Måltidspaket

Vi har skapat två standardpaket för att passa olika behov, men vi är alltid redo att skräddarsy arrangemanget efter era specifika önskemål om ni föredrar ett anpassat upplägg.

Våra måltidspaket

Vårt dagpaket passar kortare möten i moderna möteslokaler, medan vårt helpensionspaket är perfekt för längre konferenser. Helpensionspaketet inkluderar allt som dagpaketet erbjuder, plus en god middag och bekväm övernattning i våra rymliga rum med sköna sängar och smakfull frukost nästa morgon.

 

Konferenslokal och teknik på Villa Källhagen Konferenslokal och teknik på Villa Källhagen

Lokaler & Teknik

Att konferenstekniken verkligen fungerar är bland det viktigaste under ett möte. Därför har vi på Villa Källhagen satsat ordentligt på utrustningen i våra lokaler och vi tar inte heller ut någon extra kostnad vid hybridmöten.

Moderna möten

Alla våra konferenslokaler har utrustning som möjliggör hybridmöten där deltagarna som medverkar på distans både kan se och höra alla som är på plats och vice versa.

Vinkällaren festdukning Villa Källhagen Vinkällaren festdukning Villa Källhagen

Festvåning & chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilt? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt. Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer.

Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!

Boule konferensaktivitet Boule konferensaktivitet

Aktiviteter

För att skapa en minnesvärd och produktiv konferensupplevelse erbjuder vi ett brett utbud av spännande aktiviteter.

Våra möjligheter är obegränsade och inkluderar allt från kombinerad konferens med kräftskiva till utomhusaktiviteter som sightseeing med båt, eller en omgång boule i vår fantastiska trädgård. Skapa minnen som varar livet ut med våra konferensaktiviteter!

Svenska Möten Svenska Möten

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Utvalda av Svenska Möten

Att Villa Källhagen är utvald Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Villa Källhagen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Loungedelen utanför kanalen 2 Loungedelen utanför kanalen 2

Gör en konferens förfrågan

    Läs vår integritetspolicy här