Om oss

Eat. Drink. Stay.

Villa Källhagen har 36 vackert inredda gästrum som kombinerar medveten design med närheten till den vackra omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här kan man bo i natursköna omgivningar nära city – perfekt för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök. I vår välrenommerade restaurang skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden.

Villa Källhagen kan erbjuda 9 konferenslokaler av varierande karaktär för att skapa kreativa möten, lokalerna lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen. I festvåningen kan vi hjälpa er att anordna fester för livets alla skeden, dop, konfirmationsmottagning, studentmottagning, bröllop, födelsedagar, bröllopsdagar och även minnesstunder vid begravningar. Varje tillfälle kräver omtanke och kärleksfull planering. Givetvis kan vi även hjälpa till med företagsfester, privata fester och andra typer av arrangemang.

Parkering

Vi har ett begränsat antal parkeringsplatser som tillhör Villa Källhagen. Dessa är endast för våra gäster som vi erbjuder följande förmånliga priser:

3 timmar = 50 kr / 1 dygn = 150 kr

Laddstationer för Teslor/Elbilar 120 kr per påbörjad timma
parkering ingår, vid parkering över natten tillkommer 150 kr som är vår dygnstaxa för parkering.

Laddning av hybridbilar 3 timmar = 150 kr

Villa Källhagen Gästbrygga Villa Källhagen Gästbrygga

Snabbfakta

36 hotellrum

Restaurang/Bar/Uteservering

Frukost – Lunch – Middag

9 konferenslokaler för 2-80 deltagare

Festvåning för upp till 140 gäster

Goda parkeringsmöjligheter

Egen gästbrygga

3,5 km till Stockholm Centralstation

4,4 mil till Arlanda flygplats

Personal Personal

Karriär

Brinner du också för god mat, dryck och service? Då vill vi att du blir en del av vårt härliga team! Vår fokus är alltid att ge den bästa servicen åt våra gäster samt att ha kul tillsammans på jobbet.

Spontanansökan

Vill du också bli en del av teamet på Villa Källhagen är du välkommen att skicka in en spontanansökan även om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu. Genom att göra det har vi möjlighet att matcha dig om det uppstår en ledig tjänst som stämmer överens med dina önskemål i framtiden.

Miljöarbete Miljöarbete

Miljöarbete

Vi på Villa Källhagen är stolta över att kunna presentera ett omfattande och engagerande miljöprogram som gjort att vi fått miljömärkningen Svanen. För att få Svanenlicens krävs att man arbetar med miljöfrågor ur många olika perspektiv.

Hållbara Restauranger

Vi är även med i nätverket Hållbara Restauranger som vill skapa en mer hållbar restaurangnäring. När vi säger “Hållbarhet” tänker vi framför allt på fem områden: Mat, Miljö & Klimat, Reko, Kommunikation, Ekonomi. Det hela naturligtvis med gästen i centrum. Att äta på restaurang ska lämna en god eftersmak både i munnen och i hjärtat!

 

Sustainable Djurgården 

Se filmen där Björn Ulvaeus berättar om vårt gemensamma arbete för ett hållbart Kungliga Djurgården. Läs mer på sustainable.royaldjurgarden.se 

Villa Källhagen historia Villa Källhagen historia

Vår historia

Redan i början av 1700-talet, troligen ännu tidigare, fanns här en landsvägskrog, kallad ”Röda stugan”.

Från 1700-tal till nu tid

I slutet av 1980-talet blev A.L. Fastighetsutveckling ägare som påbörjade  ”nya Källhagen”. Röda stugan flyttades på hösten 1988 ett femtontal meter för att ge plats åt en nybyggnad innehållande restaurang, hotell och konferenslokaler. Röda stugan blev en del av anläggningen. Den nya byggnaden ritades av arkitekt Krister Bjurström. Sedan 2013 drivs Källhagen ensam av Henrik Engblom med personal.