Konferens & evenemang i naturnära cityläge

För er som vill ha möten i lugn och ro, men fortfarande ha storstaden runt knuten är Villa Källhagen det ultimata valet. Efter en kort promenad från Strandvägen, längs Djurgårdskanalen, känner ni hur stillheten tar vid. Trafikbruset tystnar och naturen tar över. Förutom en förstklassig restaurang med diverse faciliteter kan Villa Källhagen även erbjuda övernattning. Här bor ni i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till trädgården.

Kontakta bokningsavdelningen för konferens, festvåning och övriga arrangemang
+46 8 665 03 00 | reservation@villakallhagen.se
Konferenslokal och teknik Konferenslokal och teknik

Lokaler & Teknik

Att konferenstekniken verkligen fungerar är bland det viktigaste under ett möte. Därför har vi på Villa Källhagen satsat ordentligt på utrustningen i våra lokaler och vi tar inte heller ut någon extra kostnad vid hybridmöten.

Moderna möten

Alla våra konferenslokaler har utrustning som möjliggör hybridmöten där deltagarna som medverkar på distans både kan se och höra alla som är på plats och vice versa.

Square_02 Square_02

Festvåning & chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilt? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt. Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer.

Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!

Square_13 Square_13

Aktiviteter

Förutom de natursköna omgivningarna med vackra promenadvägar och joggingspår och våra egna boulebanor kan vi på Villa Källhagen, i samarbete med olika eventbolag, erbjuda ett antal olika aktiviteter.

Work hard, play hard

Det kan vara allt från kombinerad konferens med tillhörande kräftskiva till diverse utomhusaktiviteter som kajakpaddling till sightseeing med båt eller varför inte ett parti boule i vår fantastiska trädgård. Möjligheterna är i princip obegränsade.

Square_08 Square_08

Måltidspaket

För våra konferensgäster erbjuder vi förmånliga måltidspaket när ni bokar dagkonferens eller konferens med helpension.

Specialkomponerade menyer

Konferensmåltiderna går inte att förbeställa utan består av en meny som vår köksmästare komponerar. Detta för att kunna erbjuda er de bästa råvarorna till ett förmånligt pris. Har ni specifika önskemål, vänligen kontakta bokningen så ska vi göra allt vi kan för att möta just era behov: reservation@villakallhagen.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Utvalda av Svenska Möten

Att Villa Källhagen är utvald Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Villa Källhagen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.