Souschef
Är du en erfaren gastronom med passion för ledarskap? Då kan du vara den Souschef vi söker på Villa Källhagen! Vi letar efter en engagerad och drivande person som vill bidra till vårt kök och leda teamet med entusiasm och kompetens.
Villa Källhagen, en välrenommerad hotell- och restauranganläggning belägen i hjärtat av Stockholm, söker nu en kvalificerad Souschef som har erfarenhet inom gastronomi och ledarskap. Som Souschef arbetar du nära vår kökschef och har en nyckelroll i att upprätthålla våra höga standarder samt leverera förstklassiga matupplevelser till våra à la carte-gäster, hotellgäster, konferensdeltagare och festbesökare.
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet i en liknande roll, där du haft ansvar för att leda och inspirera ett köksteam. Du har god förståelse för kostnadsstyrning och kvalitetskontroll, arbetar strukturerat och har både kvalitet och effektivitet i fokus. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då kommunikationen inom teamet och med våra gäster är en viktig del av arbetet.
Vi erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsmiljö med kollektivavtal.
Tjänsten
Heltid, 100 % på plats
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Varierande arbetstider: dag, kväll och helg
Ansökan
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 september. Vänligen skicka din CV och ett personligt brev till jean@villakallhagen.se vi ser fram emot att höra från dig!
Varmt välkommen med din ansökan!
Jean Feraru
Executive Chef
