Brunch Stockholm

Brunch

Sista brunchen serveras den 15-16 juni sedan är det sommaruppehåll till den 24–25 aug.

 

Upplev Stockholms charmigaste brunchupplevelse varje lördag och söndag hos oss, där vi förenar smak, tradition och atmosfär till en oförglömlig helgaktivitet. Vår inbjudande miljö, belägen vid vattnets kant med naturens skönhet som en naturlig förlängning av vårt uteserveringsområde, erbjuder en perfekt bakgrund för avslappnade stunder tillsammans med vänner och familj.

 

Vad kan ni förvänta er?

Vårt brunchbord är rikligt fyllt med allt från nybakade delikatesser och klassiska brunchfavoriter till nyskapande kalla rätter och sallader som reflekterar säsongens bästa råvaror. Våra kockar har med omsorg komponerat en meny som balanserar traditionella smaker med moderna inslag. Ett dignande bord med färskt bröd, klassiska brunchrätter, oemotståndliga kalla rätter och sallader, välkomponerade varmrätter samt ett brett urval av förföriska desserter som sätter kronan på verket. Till brunchen hör också en uppsjö av härliga brunchdrinkar, från bubblande mimosas till cocktails och bubbel, perfekta för att lyfta stämningen och skapa minnesvärda ögonblick.

 

Varför välja vår brunch i Stockholm?

  • Idyllisk miljö: Vårt unika läge vid vattnet erbjuder en avkopplande miljö där naturen skapar en oas mitt i hjärtat av Stockholm.
  • Smakupplevelser: Vi lägger stor vikt vid kvalitet och kreativitet i vårt kök, vilket återspeglas i varje rätt som serveras.
  • Oslagbar atmosfär: Vår restaurang är designad för att skapa en välkomnande och vänlig atmosfär, där varje detalj bidrar till en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

 

 

Öppettider:
Lördagar och söndagar: 11:30-16:00

 

Vi ser fram emot att välkomna er till en brunchupplevelse ni sent kommer att glömma. Boka ert bord redan idag och förbered er på att njuta av en av Stockholms bästa brunch, där kvalitet, smak och miljö står i centrum. Varmt välkomna att uppleva helgens höjdpunkt med oss!

 


 

Boka din plats redan idag för en brunchupplevelse utöver det vanliga!

Boka bord här

 

Varmt välkomna!

Ge bort brunch till någon du tycker om- köp ett presentkort här

Brunch på Villa Källhagen
Slå er ner tillsammans med vänner och familj för en enastående brunch i en idyllisk miljö, där vattnet är er granne och naturens skönhet ligger precis utanför dörren.
Brunch på Villa Källhagen
Slå er ner tillsammans med vänner och familj för en enastående brunch i en idyllisk miljö, där vattnet är er granne och naturens skönhet ligger precis utanför dörren.