Restaurang/Bar
Restaurang/Bar
Öppettider
 • Måndag-Fredag
 • Frukost
  07:00-10:00
 • Lunch
  11:30-16:00
 • Middag
  Mån-Ons: 17:00-22:00 Tors-Fre: 17:00-23:00
 • Lördag-Söndag
 • Frukost
  08:00-10:00
 • Brunch
  Lör: 11:30-16:00 Sön: 11:30-17:00
 • Middag
  Lör: 17:00-23:00 Sön: Stängt
 • Köket stänger en timme innan restaurangen (Söndagar stänger köket 17:00, därefter serveras mindre barmeny)

Restaurang och bar i Stockholm med en fantastisk utsikt, belägen nära naturen och vattnet vid Djurgården

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle – ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora fester eller en viktig affärslunch.

Under ledning av vår köksmästare Jean Ferraru lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket. På Villa Källhagen har vi även vårt eget bageri som levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass.

Frukost, dagens viktigaste mål
Vi serverar en härlig frukostbuffé, veckans alla dagar. Frukostbuffén kostar 295 kr/person och i den ingår allt från nybakat bröd, kaffe, färskpressad juice, äggröra och mycket mer. Boka gärna bord i förväg.

Varmt välkomna!
Restaurang – Matsal Restaurang – Matsal

Matsalen

Från Villa Källhagens matsal har du en av Stockholms vackraste vyer med direkt utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet. Utsikten kan få vem som helst att tappa andan. Här serveras både frukost, lunch och middag.

För alla tillfällen

Oavsett tillfälle så är matsalen den perfekta platsen för allt från festtillfället och jobblunchen till en mysig middag på tu man hand.

Orangeriet 3 Orangeriet 3

Orangeriet

Villa Källhagens underbara Orangeri är den perfekta platsen dagar då man önskar sitta ute, men när vädret inte tillåter. Ute möter inne i en perfekt symbios och även här slås man av den underbara utsikten.

Året om

Under vår- och sommarmånaderna är Orangeriet perfekt för både varmare och svalare dagar. Under höst- och vintermånaderna värmer vi upp Orangeriet och inreder istället med loungemöbler.

Utebaren Utebaren

Utebaren

Vår utebar är öppen hela sommaren lång! Under sommarens soligaste dagar är det här man vill vara.

Mat, dryck och spel

I Utebaren serveras härliga drinkar, tilltugg och god mat. Vi har en härlig, levande meny som baseras på säsong. Passa på att boka våra boulebanor, bastun eller en hotellnatt och gör en heldag på Villa Källhagen.

Lilla Källhagen Lilla Källhagen

Lilla Källhagen

Alldeles intill vattnet ligger vår trädgårds- och promenadservering - Lilla Källhagen. Här kan ni njuta av ett glas iskallt rose, kaffe, hemgjord gelato och enklare mat.

När vädret tillåter

Lilla Källhagen är öppen större delen av sommaren, och när sommaren närmar sig sitt slut har vi öppet under helgerna, så länge det är uppehåll.

lobby lobby

Lobbyn

I Villa Källhagens lobby kan du avnjuta allt i från en god lunch till en drink framför brasan. Läs dagens tidning, spela spel med familjen och koppla av i en lugnare miljö.

Lobbybaren

I Lobbybaren serverar vi allt från kaffedrinkar till en trevlig aperitif före maten. Här kan du även få hjälp att boka bord i restaurangen, reservera bastun eller lyxa till det med en hotellvistelse.

Vinkällaren festdukning Villa Källhagen Vinkällaren festdukning Villa Källhagen

Chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilj? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt.

Festvåning

Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer. Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!