Bokning
Restaurang/ Bar
Bokning
Öppettider
 • Mån — Fre
 • Frukost
  07:00-10:00
 • Lunch
  11:30-16:00
 • Middag
  17:00-22:00
 • Lör — Sön
 • Frukost
  07:00-10:30
 • Lunch
  12:00-16:00
 • Middag
  17:00-22:00
 • På söndagar stänger restaurangen kl 17.00.

Mat & dryck med naturen som granne

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle – ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora fester eller en viktig affärslunch.

Vår matfilosofi
Under ledning av vår köksmästare Tommie Modin lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket. På Villa Källhagen har vi även vårt eget bageri där stjärnkonditorn Magnus Håård levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass

 

Till lunch serveras dagens rätt och  “Alltid på Källhagen”.
Till middag serveras mat från “À la carte” och “Alltid på Källhagen”.
Sällskap mellan 10-20 personer beställer från vår “Sällskapsmeny”, förbeställning krävs.

test 2 test 2

Matsalen

Från Villa Källhagens matsal har du en av Stockholms vackraste vyer med direkt utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet. Utsikten kan få vem som helst att tappa andan. Här serveras både frukost, lunch och middag.

För alla tillfällen

Oavsett tillfälle så är matsalen den perfekta platsen för allt från festtillfället och jobblunchen till en mysig middag på tu man hand.

Square_03 Square_03

Orangeriet

Villa Källhagens underbara Orangeri är den perfekta platsen dagar då man önskar sitta ute, men när vädret inte tillåter. Ute möter inne i en perfekt symbios och även här slås man av den underbara utsikten.

Året om

Under vår- och sommarmånaderna är Orangeriet perfekt för både varmare och svalare dagar. Under höst- och vintermånaderna värmer vi upp Orangeriet och inreder istället med loungemöbler.

test 3 test 3

Lobbyn

I Villa Källhagens lobby kan man avnjuta allt från en god lunch till en drink framför brasan. Här kan ni läsa dagens tidning eller spela spel med familjen.

Lobbybaren

I Lobbybaren serverar vi allt från kaffedrinkar till en trevlig aperitif före maten.

Square_02 Square_02

Chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilj? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt.

Festvåning

Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer. Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!

På gång i restaurangen