Restaurang/Bar
Restaurang/Bar
Öppettider
 • Måndag-Fredag
 • Frukost
  07:00-10:00
 • Lunch
  11:30-16:00
 • Middag
  17:00-22:00
 • Lördag-Söndag
 • Frukost
  08:00-10:00
 • Brunch
  11:30-16:00
 • Middag
  Lör 17:00-22:00, Sön 17:00-21:00
 • Köket stänger en timme innan restaurangen

Mat & dryck med naturen som granne

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle – ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora fester eller en viktig affärslunch.

Under ledning av vår köksmästare Jean Ferraru lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket. På Villa Källhagen har vi även vårt eget bageri som levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass.

Frukost, dagens viktigaste mål
Vi serverar en härlig frukostbuffé, veckans alla dagar. Frukostbuffén kostar 295 kr/person och i den ingår allt från nybakat bröd, kaffe, färskpressad juice, äggröra och mycket mer. Boka gärna bord i förväg.

Varmt välkomna!
Restaurang – Matsal Restaurang – Matsal

Matsalen

Från Villa Källhagens matsal har du en av Stockholms vackraste vyer med direkt utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet. Utsikten kan få vem som helst att tappa andan. Här serveras både frukost, lunch och middag.

För alla tillfällen

Oavsett tillfälle så är matsalen den perfekta platsen för allt från festtillfället och jobblunchen till en mysig middag på tu man hand.

Orangeriet 3 Orangeriet 3

Orangeriet

Villa Källhagens underbara Orangeri är den perfekta platsen dagar då man önskar sitta ute, men när vädret inte tillåter. Ute möter inne i en perfekt symbios och även här slås man av den underbara utsikten.

Året om

Under vår- och sommarmånaderna är Orangeriet perfekt för både varmare och svalare dagar. Under höst- och vintermånaderna värmer vi upp Orangeriet och inreder istället med loungemöbler.

Utebaren Utebaren

Utebaren

Vår utebar är öppen hela sommaren lång! Under sommarens soligaste dagar är det här man vill vara.

Mat, dryck och spel

I Utebaren serveras somriga drinkar och massa god mat ifrån trädgärdsmenyn. En meny utformad med klassiska och fräscha rätter som passar perfekt för Stockholms sommardagar utomhus. Dessutom ligger baren bara några meter ifrån båda boule banor, som också är en trevlig sällskaps aktivitet för vänner och familj.

Lilla Källhagen Lilla Källhagen

Lilla Källhagen

Alldeles intill vattnet ligger Lilla Källhagen. Här kan ni njuta av ett glas iskallt rose eller enklare mat.

När vädret tillåter

Lilla Källhagen håller till en början öppet på helgerna, när vädret tillåter. När sommaren närmar sig utvidgar vi öppettiderna till varje dag, men bara då vädergudarna är med oss…Vi hoppas på en fin sommar!

lobby lobby

Lobbyn

I Villa Källhagens lobby kan man avnjuta allt från en god lunch till en drink framför brasan. Här kan ni läsa dagens tidning, spela spel med familjen eller varför inte avnjuta en aw, efter en dag med konferenser!

Lobbybaren

I Lobbybaren serverar vi allt från kaffedrinkar till en trevlig aperitif före maten.

Vinkällaren festdukning Villa Källhagen Vinkällaren festdukning Villa Källhagen

Chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilj? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt.

Festvåning

Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer. Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!