Bokning
Restaurang/ Bar
Bokning
Öppettider Januari
 • Måndag-Fredag
 • Frukost
  07:00-10:00
 • Lunch
  11:30-16:00
 • Middag
  16:00-20:00
 • Alla hjärtans dag 14e februari har restaurangen öppet mellan kl. 11.30-22.00 
 • Lördag-Söndag
 • Frukost
  07:00-10:00
 • Brunch
  11:30-16:00
 • Middag
  Lördag 16:00-21:00
 • Söndagar stänger köket kl. 16.00

Mat & dryck med naturen som granne

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla oavsett tillfälle – ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora fester eller en viktig affärslunch.

Under ledning av vår kökschef Tommie Modin lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket. På Villa Källhagen har vi även vårt eget bageri som levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass.

Frukost, dagens viktigaste mål
Vi serverar en härlig frukostbuffé, veckans alla dagar. Frukostbuffén kostar 250 kr/person och i den ingår allt från nybakat bröd, kaffe, färskpressad juice, äggröra och mycket mer. Boka gärna bord i förväg.


Ni behöver inte visa covid-pass för att besöka vår restaurang eller bar.
Restauranger, barer och julbord räknas INTE som ”allmänna sammankomster och offentliga tillställningar”.  Om nya restriktioner införs kommer vi givetvis att följa dessa. Vänligen notera att vi kan komma att införa krav på vaccinationsbevis så kallade Covidpass med kort varsel.

Varmt välkomna!

Brunch
Villa Källhagens brunch är ett självklart stopp på helgpromenaden på Kungliga Djurgården. Med en fantastisk utsikt över vattnet i Djurgårdsbrunnskanalen njuter ni av klassiska brunchrätter som Ägg Royal, Club Sandwich och amerikanska pannkakor. Brunchen serveras lördagar och söndagar mellan kl. 11:30-16:00.
Boka brunch
Early Valentine
Skäm bort din kärlek med en Alla hjärtans dag vistelse på Villa Källhagen, vår kökschef har komponerat en romantisk trerättersmeny som vi serverar hela helgen innan alla hjärtans dag och givetvis även på självaste dagen. Lyxa till det lite extra genom att boka en hel kärleksweekend med vårt Early Valentine paket. Alla hjärtans dag 14e februari har restaurangen öppet mellan kl. 11.30-22.00 
Boka Alla hjärtans dag
matsal matsal

Matsalen

Från Villa Källhagens matsal har du en av Stockholms vackraste vyer med direkt utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet. Utsikten kan få vem som helst att tappa andan. Här serveras både frukost, lunch och middag.

För alla tillfällen

Oavsett tillfälle så är matsalen den perfekta platsen för allt från festtillfället och jobblunchen till en mysig middag på tu man hand.

Square_03 Square_03

Orangeriet

Villa Källhagens underbara Orangeri är den perfekta platsen dagar då man önskar sitta ute, men när vädret inte tillåter. Ute möter inne i en perfekt symbios och även här slås man av den underbara utsikten.

Året om

Under vår- och sommarmånaderna är Orangeriet perfekt för både varmare och svalare dagar. Under höst- och vintermånaderna värmer vi upp Orangeriet och inreder istället med loungemöbler.

lobby lobby

Lobbyn

I Villa Källhagens lobby kan man avnjuta allt från en god lunch till en drink framför brasan. Här kan ni läsa dagens tidning eller spela spel med familjen.

Lobbybaren

I Lobbybaren serverar vi allt från kaffedrinkar till en trevlig aperitif före maten.

Square_02 Square_02

Chambre séparée

Oavsett tillfälle har Villa Källhagen alltid något speciellt att erbjuda. Planerar ni en middag, fest, eller mottagning och vill sitta avskilj? Då passar några av våra fantastiska chambre separéer er perfekt.

Festvåning

Lokalerna som finns att välja mellan är Vinkällaren, Verandan och Eken och här tar vi mellan 12 upp till 80 personer. Kontakta oss så planerar vi er tillställning tillsammans!