Bokning
Rum/Sviter
Bokning

Avskalad elegans i symbios med omgivningen

Bröllopsdag, affärsresa eller miniweekend med kompisarna? Villa Källhagen erbjuder boende i vacker och rogivande miljö invid Djurgårdsbrunnskanalen på Gärdet i Stockholm. Vi har 36 hotellrum i fyra olika rumskategorier som alla kombinerar medveten design med närheten till omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här njuter du av lugnet, kvalitén och maten i vår välrenommerade restaurang.

Med vattnet precis runt knuten, ett flertal promenad- och joggingspår bor du i natursköna omgivningar på Kungliga Djurgården med promenadavstånd till Stockholms pulserande centrum.

Med goda parkeringsmöjligheter, egen bastu och gästbrygga har vi ett tillgängligt och idylliskt läge i Stockholm.

Square_04 Square_04

Dubbelrum

Våra dubbelrum är 22 m² stora och har antingen Twin- eller 160-180 cm breda sängar.

Rummen är inspirerade av säsongens alla årstider och har fantastiska ljusinsläpp och naturnära lägen.

Square_14 Square_14

Superiorrum

Våra superiorrum är inredda med harmoniska färgval, inspirerade av årstiderna. Alla rummen har 180 cm sängar och badrummen är utrustade med kvalitativa hudvårdsprodukter.

Två av superiorrummen ligger på entréplan och är 22 m2 stora. Egen uteterrass med strålande kanalutsikt. Badrummen kommer inredda med takfönster och badkar. Det tredje superiorrummet ligger på övervåningen. Detta något större med badrum inrett med dusch och takfönster. Istället för uteterrass finns här en egen balkong med strålande utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen.

3 3

Juniorsvit

Våra två juniorsviter är belägna på entréplan. Både med egna terrasser. Sviterna passar perfekt för dem som vill skämma bort sig själva lite extra, eller för familjen som behöver lite extra space.

Rummen är 32 m2 fördelat på två rum samt badrum. I vardagsrummet finns ett skrivbord, en bäddsoffa, soffbord samt två fåtöljer och i det separata sovrummet finns en 180 cm säng. Badrummen kommer inrett med badkar och takfönster. Här finns också högkvalitativa hudvårdsprodukter.

5 5

Svit

Sviten, rum 24, ligger på övervåningen med strålande och fri utsikt över Nordiska Museet och Djurgårdsbrunnskanalen. Sviten är 50 m2 stor fördelad på ett väl tilltaget vardagsrum med soffgrupp och matbord, samt ett magnifikt sovrum.

Från sovrummet blickar ni ut över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska museet, och från vardagsrummet har ni en härlig utsikt mot Ambassaderna och Gärdet. I det separata sovrummet finns en 180 cm säng, två fåtöljer och ett skrivbord samt två franska balkonger. Vardagsrummet har ett bord med stolar för fyra personer och en soffgrupp – alla med utsikt genom stora panoramafönster. Badrummet kommer inrett med bubbelbadkar och separat dusch samt ett stort takfönster. Här finns också högkvalitativa hudvårdsprodukter att tillgå.

Hotellpaket
4 foodies
Skäm bort er med en lyxig helg! I vårt Gourmet-paket ingår övernattning med frukost samt en kulinarisk fyrarätters middag i vår restaurang.
 • Fyrarättersmeny
 • Boka till vårt utvalda vinpaket
 • Övernattning i dubbelrum
 • Frukostbuffé med nybakat bröd
Julafton med oss
Släpp all julstress och låt oss göra jobbet. Checka in under eftermiddagen och till kvällen dukar vi fram ett vi ett stort, vällagat och traditionellt julbord där alla dina önskningar slår in.
 • Välkomstglögg och pepparkaka
 • Julbord kl. 17:00
 • 1 natts övernattning
 • Frukostbuffé
Happy New Year
Fira in det nya året på Villa Källhagen med en fyrarätters nyårssupé eller en härlig skaldjursplatå, sov gott i något av våra designade rum och börja nyårsdagen med en härlig frukost.
 • Fyrarätters nyårssupé eller skaldjursplatå
 • 1 glas champagne vid tolvslaget
 • 1 natts övernattning
 • Frukostbuffé