Lediga tjänster

Brinner du också för mat, dryck och service? Då vill vi att du blir en del av vårt härliga team! Vår fokus är alltid att ge den bästa servicen åt våra gäster samt att ha kul tillsammans på jobbet.

Souschef på Villa Källhagen

Är du en erfaren gastronom med en passion för ledarskap? Då kan du vara den Souschef vi söker på Villa Källhagen! Vi är för närvarande i behov av en engagerad person som kan bidra till vårt kök och leda med entusiasm och kompetens.

Om oss:
Villa Källhagen är en anrik och välrenommerad restaurang belägen vid vattnet med en fantastisk utsikt över Djurgårdsbrunnsviken. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en unik gastronomisk upplevelse i en avslappnad och elegant miljö med familjär känsla.

Om tjänsten:
Vi söker en Souschef med gedigen erfarenhet inom gastronomi och ledarskap. Du kommer att arbeta nära vår kökschef och ha en nyckelroll i att upprätthålla våra höga standarder och leverera kvalitativa matupplevelser till våra gäster. Vi värdesätter en ansvarsfull och driven person med minst 3 års erfarenhet inom liknande positioner. Tjänsten är 100 % på plats, och lönen är efter överenskommelse.

Ansökan:
Tjänsten är tillgänglig omedelbart eller enligt överenskommelse. För att ansöka, vänligen skicka ditt CV till jean@villakallhagen.se.

Välkommen med din ansökan!

Vänliga hälsningar,
Jean Ferraru
Kökschef, Villa Källhagen

 

Serveringspersonal

Vi behöver förstärka vårt team med serveringspersonal, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av servering men det viktigaste är att du har viljan och engagemanget, vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du kommer att passa i vårt team. Vår fokus är alltid att ge den bästa servicen åt våra gäster samt att ha kul tillsammans på jobbet.

Har du frågor om tjänsten eller vill göra en intresseanmälan vänligen kontakta:
My Engblom von Strauss (COO) my@villakallhagen.se
Pernilla Wolff (Restaurant Manager) pernilla@villakallhagen.se