Inspirerande konferensaktiviteter

Aktiviteter på Villa Källhagen

Vi förstår vikten av att balansera arbete och nöje under konferenser, och därför erbjuder vi en mängd spännande konferensaktiviteter att inkludera i ert program. Att boka en aktivitet i samband med konferensen är inte bara ett sätt att förbättra teamets samarbete och kreativitet, det är också ett tillfälle att njuta av den vackra omgivande naturen och skapa minnen som varar livet ut. Upptäck vårt utbud av aktiviteter som kommer att göra din konferensupplevelse minnesvärd och produktiv!

Boule konferensaktivitet Boule konferensaktivitet
VÅRA AKTIVITETER

Njut av en omgång boule eller kubb i vår lummiga trädgård med utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen. Boule är en social aktivitet som passar alla, och vi erbjuder två utomhusbanor. Om ni föredrar en tipspromenad, har vi två olika rundor, en på 3,2 km med frågor om Stockholm och allmänbildning, samt en 2 km-runda med frågor om kändisar och sport.

Vid bokning av konferens med helpension är dessa kostnadsfria.

  • Boule
  • Kubb
  • Tipspromenad
Gör en förfrågan

Populära aktiviteter från våra samarbetspartners

MYSTERY BOX

Vår absolut klurigaste aktivitet! Testa vår mobilaversion av populära ”Escape Room”. En lagkamp där allas huvuden kommer klias, och behövas, för att lösa utmaningarna och låsa upp boxen. Lagen får varsin box och det snabbaste laget vinner!
Tidsåtgång: 1,5 h


PÅ SPÅRET

Utmanas i en underhållande resa i en mycket uppskattad frågesport! I lag tävlar ni mot varandra genom att försöka lista ut den stad vi söker. Kamma hem poäng med hjälp av bilder, ledtrådar och kluriga följdfrågor! På Spåret är en aktivitet som passar utmärkt som ett avbrott i konferensen eller som underhållning innan eller efter middagen. Tillägg vid utförande under middag.
Tidsåtgång: 1 h


MINGLE QUIZ

Den perfekta aktiviteten för bensträckaren under mötet, till fördrinken eller vid middagen! Tävla mot varandra i Mingel Quiz- en klassisk frågesport i två delar som höjer pulsen på både pausen och deltagarna. Går att skräddarsy med egna frågor eller teman. Tillägg vid utförande under middag.
Tidsåtgång: 45 min


RIB-UPPLEVELSER

En fartfylld, spektakulär konferensupplevelse i Stockholms fantastiska skärgård! Våra båtar är byggda för att på ett säkert sätt och i hög fart kunna köras i all typ av sjögång. Upplägget anpassas efter er grupp och kan kombineras med ett antal aktiviteter både i båtarna och på land. Ta en tur till Fjäderholmarna med ölprovning eller njut av en fika till sjöss!


OCEANBUS

Upplev Stockholm på ett unikt och spännande sätt! En amfibiebuss tar er på en oförglömlig sightseeingtur genom stadens gator och vatten. Varför inte abonnera Ocean Bus som en udda transport till konferensen eller eventet.


MISSION COMPLETED

Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng.
Tidsåtgång: 1.5 h


RUSH HOUR

Tempo, tävling och vinnarskallar beskriver denna aktivitet med tre ord. Ni ska med hjälp av kartan på surfplattan navigera er runt i området för att samla så många poäng som möjligt. Det finns ett stort antal punkter där ni måste vara först fram och svara rätt för att få poäng, därefter försvinner punkter för alla lag. Det krävs kunskap och taktik för att samla flest poäng och ta hem vinsten i denna spännande aktivitet. Bra skor rekommenderas för denna aktivitet.
Tidsåtgång: 1 h


MÄSTARNAS KAMP

Här krävs kämpar glöd och fokus. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Strategi och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatserna. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltigt moment för att utse företagets mästare. Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.
Tidsåtgång: 2 h


MUSIC QUIZ

Programledaren kommer här att ta er igenom ett antal kategorier med allt från schlager till rock i en blandad kompott. Ni ska gissa intron, musikaler och filmmusik. Lagvis sätts era kunskaper på prov i en varierad frågetävling med musik som huvudämne. Kan även genomföras på engelska.
Tidsåtgång: 1,5 h.


SÅ KAN DET LÅTA

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!
Tidsåtgång: 1,5-2 h

Loungedelen utanför kanalen 2 Loungedelen utanför kanalen 2

Gör en konferens förfrågan

    Läs vår integritetspolicy här