Hotell och Konferens i Stockholm på Djurgården Villa Källhagen hotell, restaurang, konferens och barer på Djurgården i Stockholm

Meet Eat Drink Stay

Din oas på kungliga Djurgården, ett stenkast från innerstan.

Hotell, restaurang och konferens i en helt fantastisk miljö på Djurgården i Stockholm

Välkommen till Villa Källhagen, en idyllisk pärla bland hotellen i Stockholm, vackert placerad vid Djurgårdsbrunnskanalen. Vårt boutiquehotell ligger beläget nära Djurgården och erbjuder en perfekt kombination av storstadspuls och naturskön avkoppling. Villa Källhagen är inte bara ett hotell utan också en framstående konferensanläggning i Stockholm. Utforska våra konferensmöjligheter, perfekta för både små och stora möten med modern utrustning och inspirerande omgivningar. Vår restaurang i Stockholm erbjuder frukost, lunch och middagar med en makalös utsikt över kanalen. Avsluta din dag med en natt i ett av våra eleganta rum och vakna upp till en oslagbar utsikt. Villa Källhagen är din oas i Stockholm, där stad och natur möts i harmoni.

Miss inte chansen att göra din nästa vistelse hos oss ännu mer förmånlig! Boka direkt via vår hemsida för att få tillgång till våra exklusiva erbjudanden och hotellpaket. Vi ger dig en rabatt på 10% på ditt nuvarande hotellboende och dessutom 5% i bonuspoäng, som du kan använda för din nästa vistelse.

 

Gör din bokning idag och börja planera din oförglömliga vistelse hos oss!

 

Loungedelen utanför kanalen 2 Loungedelen utanför kanalen 2

Meet

Det finns många anledningar att mötas på Villa Källhagen! Oavsett om det är för att möta kollegorna under en konferens, släkten på en familjemiddag eller anordna ett större evenemang för era kunder så har vi något för er.

Tillgängligt för alla

Några kommer med båt andra tar en promenad och en tredje tar bilen. Oavsett ligger Villa Källhagen extremt lättillgängligt och här är möjligheterna också oändliga.

TRYCK14-1-scaled TRYCK14-1-scaled

Eat

För oss på Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen. Därför satsar vi på högkvalitativa råvaror efter säsong och vi anser att det krävs rätt mat för att sätta rätt stämning och känsla, oavsett tillfälle - ett snabbt frukostmöte, en middag med vännerna, en familjehögtid, stora festen eller en viktig affärslunch.

Vår matfilosofi

Under ledning av vår kökschef Jean Ferraru lagar våra kockar fantastisk mat efter säsong med inspiration från det svenska och franska köket. På Villa Källhagen har vi även vårt eget bageri som levererar allt från nybakat bröd, till bullar, bakverk och tårtor av absolut högsta klass!

Till Restaurangen
Bild-16 Bild-16

Drink

Vår lobbybar med öppen spis är det perfekta stället att värma sig efter en uppfriskande promenad på Kungliga Djurgården. Njut av våra värmande drycker som varm choklad eller upptäck spännande vintercocktails samt vårt breda utbud av viner från hela världen.

Vinkällaren

I vår välsorterade och trivsamma vinkällare trängs kvalitativa årgångsviner från hela världen och här anordnar vi provningar med olika teman, fråga oss gärna så skräddarsyr vi något för er!

Till Restaurang
Svit vardagsrum_stay Svit vardagsrum_stay

Stay

Bröllopsdag, affärsresa eller miniweekend med kompisarna? Vi har rum för alla tillfällen! Våra 36 hotellrum i fyra olika rumskategorier har alla gemensamt; stora fönster, rikliga ljusinsläpp och närhet till naturen.

Tillval för alla tillfällen

Firar ni något extra eller vill du ta med din fyrbenta bästis på en lyxvistelse? Vi har flera olika tillval där vi skräddarsyr er vistelse efter önskemål, är det något du saknar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Hitta hit
Adress
 • Villa Källhagen
 • Djurgårdsbrunnsvägen 10
 • 115 27 Stockholm
Kontakta oss
Öppettider
 • Frukost
  Mon-Fre: 7-10 Lör-Sön: 8-10
 • Lunch
  Mon-Fre: 11:30-16:00
 • Brunch
  Lör-Sön: 11:30-16:00
 • Middag
  Sön-Tis: 17:00-21:00
 • Middag
  Ons-Lör 17:00-22:00
 • Bar
  11:30-23:00